Barza domnului ministru 12.11.2019, ora 19.00

Cumpără Bilete

O nouă premiera a TEATRULUI PRINCIPAL, “BARZA DOMNULUI MINISTRU”, ajunge pe scena sălii Dalles pe 12 noiembrie 2019, de la ora 19.00, cu o distribuție de excepție – Adriana TRANDAFIR, Mihai CIUCA, Laura COSOI, Doina TEODORU și Gabriel FĂTU.

Adaptare după André Roussin, piesa scrisă în anul 1951, înlănţuie o suită de situaţii pline de haz, în care qui-pro-quo-urile se succed rapid, iar personajele dau replici scânteietoare într-o comedie explozivă.

În Barza domnului ministru intrăm în familia Jaquet, care urmează a fi blagoslovită cu noi membri. Olympe, soția politicianului Charles, rămâne însărcinată exact când acesta ia măsuri legislative în direcția drepturilor sexuale și reproductive. Geoges, băiatul celor doi, așteaptă un copil cu secretara tatălui său. Thèrése, fata în casă, este și ea însărcinată, la fel și Annie Jaquet, fiica politicianului și a lui Olympe.

Astfel, Teatrul Principal propune una dintre cele mai spumoase comedii ale repertoriului francez, plină de încurcături, tot soiul de aventuri şi năzbâtii ale personajelor: “BARZA DOMNULUI MINISTRU”.

Costume: Geanina Punkosti

Regia: Lucian Iancu.

Alte articole

Formular înscriere