Cabala – între mit şi realitate

Sâmbătă,  29 iunie 2013, orele 14:00-16:00, la Sala Dalles a Universitatii Populare Ioan Dalles, Bd. Nicolae Bălcescu nr. 18, Sector 1, Bucureşti, vă invităm la conferinţa:

Cabala – Între mit şi realitate

Subiectele care vor fi prezentate :

  • Scurt istoric. Cabala Autentică şi sensul vieţii 
  • Egoismul – sursa problemelor sau motorul evoluţiei? 
  • Perspectiva înţelepciunii Cabala asupra lumii moderne. 

Intrarea: 10 Lei

Obiectivul acestei conferinţe este diseminarea „Cabalei Autentice” predate de către Prof. Dr. Michael Laitman în cadrul Institutului de Educaţie şi Cercetare în Cabala „Bnei Baruch” din Israel. Conferinţa este susţinută de către Grupul de Studiu Cabala Autentica din România, care ţine si cursuri gratuite pe internet pe site-ul www.kabb.ro şi pune gratuit la dispoziţia celor interesaţi, în format electronic, cărţi, materiale scrise şi video despre aceasta stiinta milenara.

Este vorba despre Cabala Autentica, intelepciune care sta la baza cunoasterii spirituale, un fascinant domeniu de cunoastere si explorare interioara, metoda de revelare a Creatorului fata de Om. Cabala in traducere inseamna „primire / receptie”, este stiinta care ne invata cum sa primim (de la Creator) pentru a darui.

Cabala Autentica nu are legatura cu magia, misticismul, stiintele oculte, nu este o religie sau filosofie, ci o intelepciune milenara care explica in mod clar, academic toate „secretele” si structura intima a Creatiei, esenta materiei, arhetipul vietii, dincolo de orice prejudecati sau gandire dogmatica. Ar putea fi definita ca o stinta, poate cea mai profunda, codul sursa al Creatiei, mecanica spirituala, care dupa 2000 de ani in secret, din nou s-a revelat omenirii intregi. Si asta nu intamplator acum, cand ego-ul uman se apropie de apogeu iar omenirea se afla din nou in impasul unei crize de sistem generalizate.

Cabala ofera solutia de a transcede separarea care a blocat toate sistemele sociale, pentru a repara, restaura conexiunile interumane care au evoluat in paradigma egoista. Scopul si finalitatea acestui proces de tranzitie este de a ajunge in armonie la nivelul de constiinta al Unitatii, bazat pe calitatea daruirii, pentru revelarea paradigmei spirituale.

Esenta intelepciunii Cabala este acel „iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti”… insa nu ca un binecunoscut slogan, ci de data asta cu adevarat, dintr-o perspectiva esentiala, spirituala si integrala. Cabala are o valoare practica si transformatoare in viata celor care se apropie de aceasta intelepciune, permitand o reevaluare majora a tuturor aspectelor legate de existenta si de perceptie a realitatii, o redescoperire a responsabilitatii si bucuriei de a trai in armonie cu natura si semenii nostri, indiferent de religie sau etnie.

Pentru mai multe informatii recomandam sit-urile: www.kabb.ro,  www.laitman.ro

Alte articole

Formular înscriere