Concert “Adrian NAIDIN și Cătălina – MĂTURĂTORII RAIULUI” 19.12.2018, ora 19.00

Cumpără Bilete

Concert “Adrian NAIDIN și Cătălina - MĂTURĂTORII RAIULUI”

Adrian Naidin vestește Sărbătoarea Crăciunului în maniera autentică aducând pe scena Sălii Dalles „Măturătorii Raiului”, unul dintre cele mai apreciate concerte ale sale, miercuri 19 decembrie 2018, de la ora 19.00.

De la cele mai adânci și vechi colinde românești până la cele compuse în zilele noastre, non-conformistul violoncelist Adrian Naidin va purta publicul printre cele mai profunde emoții ale poporului român într-un concert de excepție în care trecutul întâlnește prezentul, în care colindele vechi românești de acum sute de ani se cântă acapella sau acompaniate de vioară și violoncel cu influențe sensibile și inedite.

„Trecut și prezent în același concert. Vechi și nou în aceeași lacrimă. Voi dărui aceste colinde din sufletul meu, pentru că tradiția noastră cea strămosească să dăinuie și speranța să fie vie în inimile voastre”. declară artistul.

La 3 ani de la succesul de box office al primului concert-concept de colinde marca Naidin, artistul readuce „muzica poporului meu, folclorul viu” într-o nouă formulă cu colinde tradiționale din Maramureș, Țara Oașului, Țara Loviștei sau zona Hunedoara-Alba, dar și cu piese noi.
Concertul „Măturătorii Raiului” propune publicului un Crăciun aparte printr-un melanj de etnic, tradiție, autentic și modernism împachetate cu sensibiltate și profunzime în stilul inconfundabil al lui Adrian Naidin.

Alte articole

Formular înscriere