Concert Ozana Barabancea – „Muzică fără anotimp” 22.12.2018, ora 19.00

Cumpără Bilete

Concert Ozana Barabancea - "Muzică fără anotimp"

Ozana Barabancea aduce la Sala Dalles în prag de sărbători concertul extraordinar “Muzică fără anotimp”, un proiect de suflet al artistei, cu un repertoriu variat şi plin de melodie, ritm şi culoare şi pus în scenă alături de invitații săi. Oana Sârbu, Ina Elena Dincă, Andrei Lazăr, Mihaela Alexa si Sorin Zlat, acompaniați de Orchestra Lumini Sonore vor urca pe scenă sâmbătă, 22 decembrie 2018, de la ora 19.00, alături de Ozana Barabancea, una din vocile de aur ale muzicii româneşti.
“Acest proiect de suflet este gândit cu sufletul și îl consider terapie pentru suflet! Mulțumesc celor care au încredere în mine și în talentul meu de a aduna o orchestră atât de tânără și dăruita!” mărturisește Ozana.
Îndrăgita cântăreață de jazz şi music hall, artist liric al Operei Naționale Româneși om de televiziune, Ozana Barabancea strânge ropote de aplauze la fiecare concert cu vocea ei inconfundabilă, tehnica perfectă şi melanjul de stiluri şi influențe muzicale. Ozana ridică muzica la cel mai înalt rang de artă și sprijină tinerele talente prin festivalul Lumini Sonore by Ozana Barabancea.
Concertul “Muzică fără anotimp” propune publicului nu doar artiști de renume, ci și un repertoriu variat din care nu vor lipsi colindele.

Costul unui bilet este de 30 de lei.

Alte articole

Formular înscriere