Concert “Povești de Iarnă la Dalles” – Ducu Berzti & Friends 5.12.2018, ora 19.00

Cumpără Bilete

Concert “Povești de Iarnă la Dalles” - Ducu Berzti & Friends la Sala Dalles

Ducu Bertzi, unul dintre cei mai apreciați folkisti români ai tuturor timpurilor, aduce în ajunul Sfântului Nicolae, miercuri, 5 decembrie 2018, de la ora 19.00, pe scena legendarei săli Dalles, “Povești de Iarnă la Dalles”, un concert extraordinar cu câteva dintre cele mai frumoase colinde românești.

Iubitorii frumoaselor colinde tradiționale, dar și ai genului folk vor putea asculta cântece de iarnă, colinde maramureșene și balade de dragoste precum „Un creștin s-a-nvrednicit”, „Sara de Crăciun”, „O, ce veste”, „Florile dalbe”, „Scrisoare la-nceput de iarnă”, „Primenește-ți gazdă casa” sau „Floare de colț”, “Pe podele de nuiele”.

Alături de Ducu Bertzi vor urca pe scenă și Irina Furdui – vioară, Tavi Iacob – clape și Constantin Neculae – voce și chitară în concertul “Povești de Iarnă la Dalles”.

În peste 30 de ani de activitate muzicală, Ducu Bertzi a sustinut peste 4500 de spectacole și concerte atât în țară cât și în străinătate, 1.400 dintre ele fiind susținute doar în cadrul Cenaclului Flacăra între 1979 și 1985. Ducu Bertzi s-a născut la Sighetu-Marmației, Maramureș, iar în 2007 a primit cea mai înaltă distincție a Mitropoliei Moldovei și Bucovinei – „Crucea Moldavă”. Din 1997 până în prezent a realizat îndrăgita emisiune „Omul cu chitara” la Radio Romania Actualități și TVR2.

Biletele pentru concertul “Povești de Iarnă la Dalles” se pot procura de la Anticariatul Universității Populare “Ioan I. Dalles” sau online de pe site-ul www.bilete.ro.

Alte articole

Formular înscriere