Curs de limba japoneză pentru copii

Fișa de înscriere la curs

Cursul se adresează începătorilor și cuprinde 26 de lecții care vor fi organizate, săptămânal, pe parcursul anului școlar 2019-2020.

Copiii, prin intermediul cursului organizat de Universitatea Populară Ioan I. Dalles, au ocazia să învețe o limbă străină mai puțin obișnuită, să descopere o civilizație cu totul impresionantă dintr-un alt colț al lumii.

Printr-o metodă de predare interactivă, folosind materiale didactice atractive, profesorul va purta micutii cursanți printr-o  lume interesantă și fascinantă in care se pot împrieteni cu personajele preferate din benzile desenate animate sau cu samurai și gheishe,  poate cu pokemoni legendari  sau chiar cu pikachu. 

  • 26 şedinţe x 2 ore
  • Profesor: Eiko Takagi
  • Program:  Sâmbătă, ora 16:00 – 18:00
  • Taxa: 300 lei/ lună
  • Perioada curs: 2 noiembrie 2019 – 1 iunie 2020
  • Grupele sunt formate din 8-10 copii. 

Cursul urmărește învățarea alfabetului japonez Hiragana si Katakana, cu accent pe pronunție și scriere, pe învățarea unor expresii de bază (saluturi, formule de prezentare, verbe de bază, exprimarea vremii,  a locului, a numeralului, etc) și a unor structuri gramaticale de bază.

Doamna profesor Eiko Takagi, vorbitor nativ, are o experientă de peste 10 ani de predare a limbii japoneze în România, atât pentru copii cât și pentru adulți.

Materialele didactice vor fi asigurate de doamna profesor Eiko Takagi în colaborare cu Universitatea Populară Ioan I. Dalles.

*Se vor respecta vacantele școlare și zilele libere naționale

Curs de limba japoneză pentru copii

Formular înscriere