Festivalul de Magie «Houdini Magic Festival» Ediţia a III-a

Teatrul de Magie prezinta editia a III-a a Festivalului de Magie « Houdini Magic Festival », editie ce se va desfasura in zilele de 12, 13 si 14 octombrie in salile Universitatii Populare Ioan I. Dalles. 

Prima editia a festivalului a avut ca tema « Incursiunea in lumea iluzionismului » fiind prezentate stilurile magiei, a II-a editie a festivalului a avut ca tema « Parlour magic », iar ce-a de-a III-a editie este dedicata copiilor prin spectacole de magie pentru copii. Totodata in cadrul festivalului de anul acesta va avea loc si premiera noului spectacol de magie pentru copii ABRACADABRA. 

Aceasta editie a festivalului isi propune sa readuca magia in sufletele copiilor, sa le provoace creativitatea si sa le arate un univers extrem de incitant. Magia se va dezvalui in fata micilor spectatori prin cele mai atractive trucuri de iluzionism. Ghidati de fondatorul Teatrului de Magie si a Scolii de Magie, Andrei Teasca, cei mici vor invata trucuri si vor fi fermecati de numerele de magie printr-un Workshop de Magie ce va fi organizat in cadrul festivalului. Romania se afla intr-un moment dificil iar tinerele generatii si-au pierdut cea mai de pret arma – speranta.

A crede in magie inseamna a avea speranta. A avea speranta inseamna a renaste, iar cei care pot pune umarul alaturi de noi la renasterea acestei tari sunt copiii. Sa-i reinvatam sa creada in magie!

 

Programul Festivalului de Magie:

Vineri 12 octombrie, ora 11:00 – Kids Magic Show, spectacol de magie pentru copii, Sala Dalles

Sambata, 13 octombrie, ora 15:00 – ABRACADABRA, spectacol de magie pentru copii, Foaier Sala Dalles

Duminica, 14 octombrie, ora 15:00 – ABRACADABRA, spectacol de magie pentru copii, Foaier Sala Dalles

Duminica, 14 octombrie, ora 18:00 – Kids Magic Show, spectacol de magie pentru copii, Sala Dalles.

 

Pentru informatii si rezervari:

0761 334 334

teatruldemagie@gmail.com

www.TeatruldeMagie.ro

Alte articole

Formular înscriere