Încă nu, dar o să fie… 1.06.2018 ora 18.00

Inca nu dar o sa fie - Sala Dalles 1.06.2018

Încă nu, dar o să fie…

Vineri, 1 Iunie, ora 18:00

Tip spectacol: comedie | Durată: 1h 45min (fără pauză)

O comedie de excepție în care o haină de blană buclucașă produce situații imprevizibile!

Autor: Ray Cooney & John Chapman
Regizor: Puiu Șerban
Distribuție:
Gilbert Bodley : Bogdan Stanoevici
Arnold : Adi Neacșu
Janie McMichael : Teodora Daiana Păcurar
Miss. Tipdale : Monica Davidescu
Harry McMichael : Vasile Calofir
Mrs. Frencham : Mirela Stoian
Mr. Frencham : Ștefan Velniciuc
Sue Lawson : Anca Dinicu
Maude Bodley : Raluca Ghervan
Mr. Lawson : Mihnea Nicolau
Miss. Whittington : Irina Noapteș

DESPRE CE ESTE VORBA ÎN PIESĂ

Producția Teatrului Elisabeta “Înca nu, dar o să fie…” este o adaptare după piesa “Not now darling” a dramaturgilor britanici Ray Cooney și John Chapman. “Înca nu, dar o sa fie…” îi readuce pe aceeași scena pe Bogdan Stanoevici, Monica Davidescu, Vasile Calofir, Ștefan Velniciuc, Adi Neacșu, Mirela Stoian, Raluca Ghervan, Anca Dinicu, Teodora Diana Păcurar, Mihnea Nicolau, Irina Noapteș.

“Înca nu, dar o să fie…” este o comedie de situație în care intrigile amoroase dau naștere unor situații comice irezistibile.

De la bun început, spectatorii sunt introduși în spațiul exclusivist al unui salon de blănuri de lux din Londra. Aici îl regăsim pe Gilbert, proprietarul salonului și pe partenerul său de afaceri, Arnold.

Pentru a o impresiona pe viitoarea sa amantă, Janie, fără a-i da însa nimic de bănuit soțului acesteia, Gillbert pune la cale o tranzacție buclucașă. La ce mijloace apelează amanta pentru a-i manipula pe cei doi barbați? Cum se intensifică acțiunea când soția lui Gilbert își face subit apariția în magazin? Ce se întâmplă când în peisaj apare amanta soțului lui Janie? Ce se
întâmplă când Gilbert aruncă totul asupra lui Arnold deși acesta este constant uimit de virajele rapide ale acestui complot?

Hai să afli la fața locului care este soluția ieșirii din această situație imposibilă și a cui va fi, în cele din urmă, blana mult râvnită!

Regia este semnată de Șerban Puiu, regizorul producțiilor exclusive ale Teatrului Elisabeta (“Dezbracă-te, vreau sa-ți vorbesc!”, “Boeing Boeing”, “Încurcătura la nivel înalt”, “ Las’ că știm noi”), iar scenografia de Ion Molete.

Preț bilet: 40 lei

Biletele se găsesc la Anticariatul Instituției sau pe www.bilete.ro.

Alte articole

Formular înscriere