„Între artă şi ştiinţă” – Dumitru Constantin Dulcan Marti, 29.05.2018, ora 19.00

Intre artă si ştiinţă - Dumitru Constantin Dulcan

Universitatea Populară „Ioan I. Dalles” vă invită la conferința „Între artă şi ştiinţă” susținută de Prof. Univ. Dr. Dumitru Constantin Dulcan, marți 29 mai 2018, de la ora 19.00, la Sala Dalles.
Prof. Univ. Dr. Dumitru Constantin Dulcan, renumit cercetător în domeniul conştiinţei în România, medic neurolog şi psihiatru, atrage un public numeros vorbind despre teme de actualitate cu noi abordari, de la perspectiva spirituală a bolilor la cele mai noi descoperiri ştiinţifice de fizica cuantica, până la o abordare ştiinţifică şi spirituală a fericirii şi a stării de bine.
Prof. Univ. Dr. Dumitru Constantin Dulcan este autorul cărților “Somnul Rațiunii”, “Mintea de Dincolo”, “Către noi înşine”, “Inteligenţa materiei” sau “În căutarea sensului pierdut”. Totodată, a redactat o serie de lucrări ştiinţifice, eseistice şi filosofice în domenii conexe medicinei şi are o serie de premii pentru activitatea defăşurată la nivel național şi internațional, printre care Medalia de Excelenta GOLDABILITY acordată pentru promovarea ştiinței şi spiritualității universale (Conferinta Internationala de Psihologie Transpersonala).
Prof. Dumitru Constantin Dulcan a făcut o muncă de pionierat, demonstrând odată cu lansarea cărții sale „Inteligența materiei” (anul 1981) că ceea ce gândim creează universul în care existăm. Eliberați de gândurile negative, oamenii pot atinge esența divină, este de părere profesorul Dulcan.
Conferința „Între artă şi ştiinţă” susținută de Prof. Univ. Dr. Dumitru Constantin Dulcan îi are ca invitați pe Sergiu Cioiu, îndrăgitul artist al anilor ’60-’70 şi bun prieten al profesorului şi pe chitaristul Vladimir Cretu. Muzicianul stabilit în Canada de peste 35 de ani, Sergiu Cioiu, a lansat mari succese ale muzicii uşoare româneşti precum neuitatul „Cântecul vântului“, „Glasul tău“, „Pentru cine?“, „Merci, Becaud!“, „Poarta sărutului“, „Masa tăcerii“, „Primul loc de pe pământ“ sau „Cine a găsit tinereţea mea?“.

Costul unui bilet este de 30 de lei.

Biletele pot fi procurate de la Anticariatul Universității Populare „Ioan I. Dalles” sau online de pe www.bilete.ro/bucuresti/sala- dalles/

Alte articole

Formular înscriere