Invitaţie la “Café Magic Show” – Clubul de magie

Teatrul de Magie și Universitatea Populară “Ioan I Dalles” au plăcerea de a vă invita la

inaugurarea cafenelei de trucuri “Café Magic Show”,

marți, 14 februarie 2012, ora 14:00

la Universitatea Populară “Ioan I. Dalles”.
Vă așteptăm cu drag!
Când vorbim despre cafea, nu putem să uităm vorbele marelui gânditor francez Montesquieu: “Cafeaua este astfel pregătită încât îi face pe cei care o beau spirituali. Nu există nimeni care la ieşirea din cafenea, după câteva ceşti, să nu se creadă mai deştept şi mai sigur pe sine decât era când intrase”.
Pentru că avem nevoie de o infuzie cu spirit din februarie Teatrul de Magie inaugureaza un concept original de “Café Magic Show”.

Ai puţin timp liber? Vino să îţi bei cafeaua la Teatrul de Magie. Stai la masă, îţi bei cafeaua şi priveşti trucuri de magie realizate de iluzionistii Teatrului de Magie! Plăteşti un bilet de 10 lei şi pe lângă momentele magice ai parte şi de o cafea, un ceai, o apa plata – cu sau fără lamaie sau un sirop cu sifon. Cafeaua îţi poate fi adusă chiar de fondatorul Teatrului de Magie Andrei Teaşcă, pentru că cei care te vor servi vor fi chiar iluzionistii Teatrului de Magie.

Având în vedere că spaţiul în care va avea loc acest spectacol inedit este unul încărcat de cultură, Foaierul Universităţii Populare “Ioan I. Dalles”, ne dorim ca prin acest concept nou, ce stă sub semnul spiritualităţii cafelei, să amintim oamenilor că marile acte de cultură s-au născut la o cafea. Astfel, pe lângă momentele de iluzionism vor fi organizate serate de lectură cu poezie şi teatru, conferinţe despre magie şi iluzionism precum şi alte discuţii, concerte sau expoziţii de pictură.

Si pentru că “O ceaşcă de cafea trebuie să fie neagră ca iadul, tare ca moartea şi dulce ca iubirea” nu am uitat că 14 februarie este ziua îndrăgostiţilor… Nu este întâmplătoare data lansării acestui concept. 14 februarie trebuie să fie o sărbătoare, o sărbătoare a iubirii. Aşa că vă invităm să gustaţi din această formă minunată a magiei la o cafea si muzica simfonica în “Café Magic Show”

Vă așteptăm la cafeneaua de trucuri!
Program L-V intre 12-17 ( și nu numai )
Magicienii Teatrului de Magie: Andrei Teașcă, Emil Drăgan, Cristina Strecopîtov, Nic Mihale, Ștefania Bănică.

Alte articole

Formular înscriere