„Mă mut la… tata?” 20.12.2017, ora 19.00

Mă mut la… tata?

Miercuri, 20 Decembrie 2017

Ora 19.00

Sala Dalles

Oricine a văzut “MĂ MUT LA MAMA!” și-a pus întrebări. Una dintre ele însă a fost cea mai importantă: “Oare Florin Piersic este iubitul mamei?”. E clar că trebuie să vezi partea a doua. Nu doar ca să afli răspunsul. Trebuie să te simți la fel de bine ca atunci când ai văzut “MA MUT LA MAMA!”. Să râzi continuu, din momentul în care intri în sala de teatru, până când se termină spectacolul. Să simți că merită fiecare minut pe care l-ai petrecut acolo!

E un serial. Primul serial din teatru. Probabil vei avea senzația că ar trebui să vezi neaparat prima parte, ca să o înțelegi pe a doua. E păcat să pierzi primul episod, e adevărat, dar sigur ai să ințelegi povestea din episodul doi, numit “MĂ MUT LA… TATA?”. Pentru că… cineva are grija de asta. Pentru că fiecare spectator trebuie să se simtă ca și cum ar asista la o scenă din propria familie.

Povestea e simplă. O mamă, care deși are aproape 60 de ani, se simte încă tânără și ar vrea să aibă un iubit, fiind singură de multă vreme. Vrea să trăiască. Cei doi baieți ai ei, deși trecuți de 35 de ani, nu pot să înțeleagă că mama are o viață și trebuie să se bucure de ea. Așadar, mai apare un personaj. Iubitul ei! Cine este acest iubit, de ce nu îl acceptă băieții și câte îi fac ei, pentru a scăpa de el… nu îți vom spune acum. Pentru că NU e o poveste de scris într-o revistă. E una de văzut pe scenă… și apoi de scris în mai multe reviste…

O poveste adevărată de viață a fost transformată într-un spectacol pe care să nu îl uiți ușor. Unii zic că e o poveste tristă. Alții spun că nu au râs atât de tare, de 20 de ani. Rămâne să te convingi singur!

“MĂ MUT LA… TATA?” e nouă întrebare la modă. E o Comedie și ai să râzi cu lacrimi. Ai să râzi printre lacrimi. E spectacolul despre care vorbește toată lumea. Tu n-ai vrea să vorbești? 😉

Distribuția: ADRIANA TRANDAFIR ; ADRIAN PĂDURARU ; ANDREAS PETRESCU; ANCA DINICU / IOANA ANCEA si GABRIEL FĂTU

Regia: GELU COLCEAG

Biletele se pot procura de la Anticariatul Sălii Dalles și de pe startickets.ro.

Alte articole

Formular înscriere