„Matrimoniale” 30.09.2018, ora 17.00

Cumpără Bilete

Matrimoniale - spectacol de teatru la sala Dalles

Pe 30 septembrie, ora 17.00,
la sala de teatru Dalles,
vă invităm la
spectacolul “Matrimoniale”, o comedie spumoasă,
cu o durata de 1h 40 min, fără pauză,
o piesă scrisă de Lia Bugnar şi regizată de Diana Lupescu.

Distribuția:
Eva – Ada Navrot
Mira – Crenguţa Hariton
Tibi – Lucian Ghimişi
Zaharia – Mihai Marinescu

Dramaturgul Lia Bugnar ne propune o poveste specială: Eva este o femeie foarte bogată care vrea să se mărite. Pretendenții aleşi cu multă grijă sint Tibi si Zaharia. Jocul cuceririi „trofeului” incepe instantaneu. Printr-o cavalcadă de replici de haz, dar şi unele situații pline de dramatism, descoperim că nimeni nu este ce vrea să pară. Totul se complică şi mai mult la apariția altei femei, Mira. Finalul neaşteptat, replicile savuroase, situațiile impresionante de viață care se succed cu repeziciune, regia elegantă a Dianei Lupescu, fac intîlnirea cu acest spectacol unul de neratat.

Ada Navrot: Eva este o femeie care a uitat să trăiască şi are o idee năstruşnică. Îşi provoacă o întâmplare oarecum fantastică şi se dovedeşte că această întâmplare nu numai că-i schimbă viaţa, dar o şi readuce în energia de a fi. Personajele sunt foarte ascuţite şi fiecare are treaba lui, pe şina lui. Ele se întretaie, dar practic sunt 4 culori şi atunci cred că timing-ul e foarte bun.
Crenguţa Hariton: Mira este o femeie fragilă, cu un suflet delicat, este opusul Evei. Ea trăieşte din plin, iubeşte viaţa. Situaţiile limită vin peste ea buluc şi e foarte greu să le facă faţă. Se transformă, ca orice om într-o situaţie limită, descoperă că are resurse pe care nu le ştia şi că poate face lucruri pe care credea că nu la va putea face niciodată.
Lucian Ghimişi: Eu cred că Tibi este sensibil. Este, totuşi, colecţionar. Şi ar face orice pentru fetiţele lui. Totul este să facă repede rost de bani. El şi-ar vinde şi un rinichi. Mie mi se pare foarte ancorat în realitate. Faţă de Zaharia, care… prinde lebede pe lac.
Mihai Marinescu: Zaharia este un băiat foarte inteligent, cu mult bun simţ şi cu un cumul maxim de frustrări. Este foarte aproape de mine şi tot încerc să-l aduc sau să mă aduc acolo.

Alte articole

Formular înscriere