Sărbătoare românească pe portativ! 2.12.2018

Sărăbătoare românească pe portativ!

 

PAM PAM – trupa de teatru muzical educativ pentru copii, vă invită pe 02 Decembrie, la Sala Dalles, pentru a vă bucura de spectacolul „Sărbătoare românească pe portativ!”

O adevărată incursiune în istorie alături de PIA, VIO, KITO și de profesorul TAP cu roboțelul Alex 2.0 care vin din viitor în prezentul nostru – ca apoi împreună să călătorească în mașina timpului în trecutul României – exact în momentul înfăptuirii Marii Uniri. Spectacolul este o adevărată lecţie de istorie interactivă, în care copiii sunt implicaţi atât la nivel de cunoştinţe pe care le primesc şi care sunt validate de Pia, Vio, Kito prin întrebări, dar este un show în care dansurile, cântecele şi costumele vor umple scena în stil românesc. La finalul spectacolului vom colinda în stil romanesc – alături de toți copiii din sală!
Pia, Vio şi Kito călătoresc în timp cu aparatul de teleportare şi trec prin toate cele 5 provincii istorice – Ţara Românească, Moldova, Transilvania, Bucovina şi Basarabia – descoperind şi aflând la fiecare oprire o serie de detalii despre obiceiurile, instrumentele muzicale folosite, portul, dansurile sau preparatele acelei zone.

Biletele pentru spectacolul de Duminică – 02 Decembrie la Sala Dalles, se pot achiziționa online pe site-ul www.iabilet.ro.

Preț bilete: 25 și 35 lei.

Spectacolul este recomandat copiilor începând cu vârsta de 2 ani.
Mai multe informatii despre spectacolele și activitatea trupei PAM PAM puteți urmări pe pagina oficială de Facebook:
https://www.facebook.com/TrupaPamPam/

YOUTUBE: https://goo.gl/QUvEKq

CONTACT PRESĂ: contact@pam-pam.ro

Alte articole

Formular înscriere