Spectacol CROSS MEDIA – Trupa INTER-ART 10.11.2018, ora 19.00

Cumpără Bilete

Spectacol CROSS MEDIA - Trupa INTER-ART

Cea de-a XIV-a ediție a Festivalului Internațional MERIDIAN 2018, dedicată Centenarului Marii Uniri, propune publicului bucureștean sâmbătă, 10 noiembrie 2018, de la ora 19.00, un spectacol inedit de muzică și dans contemporan, CROSS-MEDIA sustinut de grupul INTER-ART.

Grupul de muzică și dans contemporan INTER-ART și-a pornit activitatea din 1998, propunându-și să promoveze spectacole sincretice și multimedia, bazate pe muzică și coregrafie contemporane care să aducă în prin plan personalități artistice din România și străinătate. Constituit la inițiativa compozitoarei Mihaela Vosganian și a coregrafei Liliana Iorgulescu, INTER-ART are o formula flexibilă cu un număr variabil de participanți, de la soliși vocali sau instrumentali, dansatori, actori, compozitori, până la artiști vizuali, în funcție de proiectul conceput. INTER-ART a desfășurat o activitate susținută fiind invitat la festivaluri internaționale din țară și străinătate și are în palmares turnee în străinătate – Elveția, Grecia, Franța, Germania, Olanda, Italia, în SUA, Canada, Japonia, Pakistan sau Israel.

Spectacolul CROSS MEDIA “White Lady’s“ Power Places – Locurile de putere ale Doamnei Albe” este o călătorie vizionara fascinanta prin locurile sacre ale munților namibieni. Cu ajutorul ghizilor acestei calatorii – cei nouă soliști ai grupului INTER-ART, publicul se poate conecta la puterile spațiului sacru al inimii voastre care corespund vibrațional cu șase din stațiile teritoriale ale Mamei Pământ :

· The Dunes (Dunele) – puterea depășirii limitelor interioare

· The Lake of the White Silence (Lacul Linistii Albe) – puterea conectării cu vindecătorul interior

· The Ocean (Oceanul) – puterea eliberării fricilor

· The Himbas (Himba) puterea iubirii si a bucuriei necondiționate

· “VelvitiaMirabilis” Power Plant (Planta de puterea “Velvitia Mirabilis”) – puterea conectării la alte dimensiuni

· White Lady’sExodus(Exodul Doamnei Albe) – puterea conectării la energia străbunilor

Acest opus face parte dintre cele care aparțin viziunii trans-realiste ale autoarei, care propune o reîntoarcere la ritual prin reconectarea publicului la funcțiile arhetipale ale artei: magica, cathartica, vindecătoare.

Festivalul Internațional MERIDIAN 2018 este organizat de Uniunea Compozitorilor și Muzicologilor din România în colaborare cu Universitatea Națională de Muzică București și Universitatea Populară “Ioan I. Dalles”.

Biletele se pot procura online de pe bilete.ro, dar și de la Anticariatul Sălii Dalles.

Alte articole

Formular înscriere