Spectacole pentru copii – Teatru cu Păpuși Martie - Iunie 2018

Universitatea Populară “Ioan I. Dalles” și Teatrul Paiața dau startul evenimentelor pentru copii printr-o serie de 6 spectacole de teatru cu păpuși care îi vor captiva atât pe cei mici, căt și pe bunici. Spectacolele au loc sâmbăta, în perioada 3 martie – 2 iunie, începând cu ora 11.00 la Sala Dalles din Capitală.

Spectacolele interactive de teatru cu păpuși pun în scenă unele dintre cele mai îndrăgite și pline de tâlc basme, fiecare dintre ele fiind diferit în funcţie de spontaneitatea copiilor-spectatori, iar povestea se construieşte cu ajutorul publicului – copii, părinţi, bunici. Astfel, spectacolele sunt deopotrivă distractive, cât și educative, stârnind imaginația, gândirea și comunicarea celor mici.

Programul spectacolelor pentru copii este:

Sâmbătă 3 Martie, ora 11.00 – PRÂSLEA CEL VOINIC ȘI MERELE DE AUR

Sâmbătă 17 Martie, ora 11.00 – ÎNTÂMPLARE DIN PĂDURE

Sâmbătă 21 Aprilie, ora 11.00 – COLIBA IEPURAȘULUI

Sâmbătă 5 Mai, ora 11.00 – VRĂJITORUL POFTICIOS

Sâmbătă 19 Mai, ora 11.00 – FERMA FERMECATĂ

Sâmbătă 2 Iunie, ora 11.00 – RĂȚUȘCA CEA URÂTĂ

Trupa de teatru “PAIAŢA” a fost înfiinţată în anul 1998 de catre 3 actriţe absolvente ale secţiei ARTA ACTORULUI MÂNUITOR DE PĂPUŞI ŞI MARIONETE, UNATC “I.L.CARAGIALE” promoţia 2000: Zina Fedorov, Monica Gheorghe, Cristina Ioachimescu. În cei 18 ani de activitate si-au îmbogăţit experienţa, participând cu spectacole de teatru la diverse târguri, festivaluri şi evenimente de profil.

Alte articole

Formular înscriere