Te aștept diseară la șosea 4.08.2019, ora 19.00

Cumpără Bilete

Te aștept diseară la șosea

Un spectacol despre București – un oraș ritmic pe notele dragostei –

”TE AȘTEPT DISEARĂ LA ȘOSEA” este un spectacol muzical–teatral original în care Gabriel FĂTU împreună cu Crina MATEI, Simona Florescu DICHISEANU și Geanina MANEA vor purta publicul peste timp și timpuri într-un București de poveste, personificat artistic ca un veritabil poem urban, o călătorie artistică prin Bucureștiul cu dichis, elegant și boem de odinioară la Sala Dalles.

Artiștii Crina MATEI, Simona Florescu DICHISEANU și Geanina MANEA ne vor bucura cu bijuterii muzicale prețioase, cunoscute din acel București al artiștilor și al dragostei, precum ”Coșarul”, ”Vânzătoare de plăceri”, ”Lume, lume”, „Trenule, mașină mică”, „Zaraza” sau ”Fetițe dulci ca-n București”.

Actorul Gabriel FĂTU ne va purta într-un București de altădată, îmbinând artistic și poetic momente ale trecutului tributare Bucureștiului Centenar, cu muzică veche autentică, crâmpeie de artă si parfum de epocă, la 100 de ani de la Marea Unire.

Vom păși în Bucureștiul elegant definit de boema bucureșteană, alături de Alexandru RĂILEANU la pian, împreună cu Emi CIOBANU la acordeon și Gabi STĂNESCU la vioară.

Regia aparține Teodorei CÂMPINEANU care și-a propus să aducă publicului necunoscutul sau mai puțin cunoscutul din diferite epoci care au marcat Bucureștiul, oferindu-i un parfum și un melanj propriu.

Durata spectacolului este de 1h și 30 de minute.

”TE AȘTEPT DISEARA LA ȘOSEA”

Un spectacol despre București – un oraș ritmic pe notele dragostei –

Distribuție:

Catia – Crina MATEI

Simone – Simona Florescu DICHISEANU

Janine – Geanina MANEA

și

Povestitorul îndrăgostit – Gabriel FĂTU

Coșarul: Răzvan ILIE

Pianistul: Alexandru RĂILEANU

Acordeonistul: Emi CIOBANU

Violonistul : Gabi STĂNESCU

Chelnerul: Ionuț NEAGU

Regie: Teodora CÂMPINEANU

Inginer sunet: Ionuț NEAGU

Alte articole

Formular înscriere