Te aștept diseară la șosea 4.05.2019, ora 19.00

Cumpără Bilete

Te aștept diseară la șosea

Un spectacol despre București – un oraș ritmic pe notele dragostei –

”TE AȘTEPT DISEARĂ LA ȘOSEA” este un spectacol muzical–teatral original în care Gabriel FĂTU împreună cu Crina MATEI, Simona Florescu DICHISEANU și Geanina MANEA vor purta publicul peste timp și timpuri într-un București de poveste, personificat artistic ca un veritabil poem urban, o călătorie artistică prin Bucureștiul cu dichis, elegant și boem de odinioară, pe 4 mai, ora 19.00, la Sala Dalles.

Artiștii Crina MATEI, Simona Florescu DICHISEANU și Geanina MANEA ne vor bucura cu bijuterii muzicale prețioase, cunoscute din acel București al artiștilor și al dragostei, precum ”Coșarul”, ”Vânzătoare de plăceri”, ”Lume, lume”, Trenule, mașină mică”, ”Joițica” sau ”Inimă de fată”.

Actorul Gabriel FĂTU ne va purta într-un București de altădată, îmbinând artistic și poetic momente ale trecutului tributare Bucureștiului Centenar, cu muzică veche autentică, crâmpeie de artă si parfum de epocă, la 100 de ani de la Marea Unire.

Vom păși în Bucureștiul elegant definit de boema bucureșteană, alături de Alexandru RĂILEANU la pian, împreună cu Emi CIOBANU la acordeon și Gabi STANESCU la vioară.

Direcția de scenă aparține Alexandrei POPESCU care și-a propus să aducă publicului necunoscutul sau mai puțin cunoscutul din diferite epoci care au marcat Bucureștiul, oferindu-i un parfum și un melanj propriu.

Durata spectacolului este de 1h și 30 de minute.

”TE AȘTEPT DISEARA LA ȘOSEA”

Un spectacol despre București – un oraș ritmic pe notele dragostei –

Distribuție:

Catia – Crina MATEI

Simone – Simona Florescu DICHISEANU

Janine – Geanina MANEA

și

Povestitorul îndrăgostit – Gabriel FĂTU

Coșarul: Răzvan Ilie
Pianistul: Alexandru RĂILEANU
Acordeonistul: Emi CIOBANU
Violonistul : Gabi STANESCU
Chelnerul: Ionuț Neagu

Regie: Teodora Câmpineanu

Inginer sunet: Ionuț Neagu

Alte articole

Formular înscriere