Teatrul de Magie „Andrei Teaşcă” – Spectacole 26/28 octombrie 2012

ABRACADABRA  – Spectacol de magie pentru copii

Duminica, 28 octombrie 2012, la ora 15:00

Locatie : Foaier Sala Dalles (Bd. Nicolae Balcescu nr.18), Bucuresti

 

SPECIALISTUL –  Close-Up Magic

Magicianul Nic Mihale, cel mai bun prestidigitator din Romania

Premiera: 26 octombrie 2012, ora: 19:30

Locatia: CAFENEAUA DE ILUZIONISM
Universitatea Populara Ioan I. Dalles 
 
 
 
ABRACADABRA

Spectacol de magie pentru copii

Duminica, 28 octombrie 2012, la ora 15:00

Locatie : Foaier Sala Dalles (Bd. Nicolae Balcescu nr.18), Bucuresti
Datorita succesului înregistrat cu spectacolele de magie pentru copii Kids Magic Show si Hocus Pocus, Teatrul de Magie a creat un nou spectacol de magie pentru copii ABRACADABRA, in care micuţii vor face cunoştinţă cu personaje magice ce le vor oferi posibilitatea de a descoperi reprezentarea unei lumi magice, lumea poveştilor.

Acest spectacol îşi propune atât un scop educativ, de socializare si terapeutic dar si sa readucă frumuseţea magiei si bucuria trucurilor de iluzionism in sufletele copiilor, sa le provoace creativitatea si sa le arate un univers extrem de incitant.

Romania se afla intr-un moment dificil iar tinerele generatii si-au pierdut cea mai de pret arma – speranta. A crede in magie inseamna a avea speranta. A avea speranta inseamna a renaste, iar cei care pot pune umarul alaturi de noi la renasterea acestei tari sunt copii. Sa-i reinvatam sa creada in magie!

Distributia: Andrei Teasca, Stefania Banica, Cristina Strecopitov, Emil Dragan, Nic Mihale

Dispunerea locurilor in sala se face in functie de momentul intrarii la spectacol .
Pret/bilet:

Categoria all: 15 RON

Biletele sunt disponibile la Casa de Bilete a Salii Dalles si online pe bilete.ro 

http://www.bilete.ro/comanda.asp?eveniment=Spectacol+de+magie+pentru+copii+Abracadabra+28+Oct+2012

 
 
 
SPECIALISTUL

Close-Up Magic
Magicianul Nic Mihale, cel mai bun prestidigitator din Romania

PREMIERA – 26 octombrie 2012

ORA: 19:30
Locatia: CAFENEAUA DE ILUZIONISM
Universitatea Populara Ioan I. Dalles (Bd. Nicolae Balcescu nr.18)

Teatrul de Magie il prezinta pe cel mai tehnic artist magician din Romania, Nic Mihale, intr-un spectacol demonstratie de magie ce va face cunoscut publicului roman stilul magiei numit Close-up Magic. Acest stil al magiei nu a mai fost prezentat niciodata intr-un spectacol complet la masa , datorita tehnicii de prestidigitatie deosebite si abilitatilor greu de dobandit pe care magicianul trebuie sa le detina. Timp de o ora magicianul Nic Mihale va uimi audienta prin trucuri spectaculoase ce se vor realiza direct in mainile spectatorilor sau la doar cativa centimitri distanta de acestia. Ca recuzita magicianul va folosi cartiile de joc, monedele, si apparent efecte “improvizate” si alte surprize .Totul se intampla in fata audientei care va fi asezata la masa in jurul magicianului iar locurile vor fi limitate la 20.
Acest stil al magiei este denumit si “Table Magic” deoarece spectacolul se va tine intr-un ambient intim, relaxant, in care spectatorii se vor aseza confortabil la masa unde vor fi rasfatati cu sampanie si bineinteles cu un spectacol deosebit de magie.
Nic Mihale este campion national al magiei, premiant in 2010 al Concursului de Magie organizat in cadrul primului festival de magie din Romania “Houdini Magic Festival”.

Pret bilet: 20 lei

Informatii si rezervari la:
0761.334.334
teatruldemagie@gmail.com
www.TeatruldeMagie.ro

Alte articole

Formular înscriere