Teatrul de Magie “Andrei Teaşcă” – Spectacole aprilie 2013

ABRACADABRA – Spectacol de Magie pentru copii

Duminică, 21 aprilie ora 18:00, Foaier Sala Dalles

Datorita succesului înregistrat cu spectacolele de magie pentru copii Kids Magic Show si Hocus Pocus, Teatrul de Magie a creat un nou spectacol de magie pentru copii – ABRACADABRA, in care micuţii vor face cunoştinţă cu personaje magice ce le vor oferi posibilitatea de a descoperi reprezentarea unei lumi magice, lumea poveştilor.

Acest spectacol îşi propune atât un scop educativ, de socializare si terapeutic dar si sa readucă frumuseţea magiei si bucuria trucurilor de iluzionism in sufletele copiilor, sa le provoace creativitatea si sa le arate un univers extrem de incitant.

Romania se afla intr-un moment dificil iar tinerele generatii si-au pierdut cea mai de pret arma – speranta. A crede in magie inseamna a avea speranta. A avea speranta inseamna a renaste, iar cei care pot pune umarul alaturi de noi la renasterea acestei tari sunt copii. Sa-i reinvatam sa creada in magie!

Distributia: Andrei Teasca, Stefania Banica, Cristina Strecopitov, Emil Dragan, Nic Mihale.

Dispunerea locurilor in sala se face in functie de momentul intrarii la spectacol.

Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, in oficiile Postei Romane semnalizate Bilete.ro , la Casieria Palatul National al Copiilor Bucuresti si la Casieria Metrou Unirii 1 Bucuresti, inclusiv la Universitatea Populara Ioan I. Dalles.

Pret bilet: 20 lei – Categoria all

„MAGICIANUL NU E UN CLOVN, CI UN ACTOR CARE INTERPRETEAZA UN ROL, CEL AL MAGICIANULUI” – Robert Houdin

Alte articole

Formular înscriere