Teatrul de Magie – „În mintea copiilor”

In mintea copiilor - Teatrul de Magie - spectacol UP Dalles 16.02.2014Duminică, 16 februarie 2014, începând cu ora 18.00, Teatrul de Magie propune un program complet de iluzionism şi distracţie pentru cei  mici: spectacolul “În mintea copiilor” şi apoi o oră de jocuri, mistere şi magie în spaţiul special amenajat în foaierul Universităţii Populare Dalles. 

După spectacol, care îi va avea ca protagonişti pe Cristina Strecopitov şi Emil Drăgan, gratis, copii şi părinţii vor fi invitaţi la distracţie şi veselie în spaţiul de joacă amenajat în foaierul Sălii Dalles. Trucurile, jocurile, misterele şi animăluţele exotice ale Teatrului de Magie într-un Mini Zoo vor aştepta sa fie descoperite de copii curioşi, totul fiind inclus în preţul biletului. 

“În weekend, nimic nu este mai potrivit decât o ieşire cu familia la joacă. Asa ca ne-am gândit că ar fi perfect să oferim un program complet de magie, care pe lângă spectacol să dea posibilitatea copiilor şi de a se juca şi de a interacţiona cu magicienii şi cu animalele pe care le întalnesc pe scenă, în showurile noastre. O duminică perfectă, atât pentru cei mici, cât şi pentru părinţi, într-o companie veselă, relaxantă, dar şi plină de mistere şi lucruri fascinante”, ne spune Andrei Teaşcă, magician, actor şi fondator al Teatrului de Magie. 

Teatrul de magie

Biletele au fost puse în vânzare la Universitatea Populară „Ioan I. Dalles” şi pe website www.bilete.ro şi www.myticket.ro. Preţul unui bilet este de 30 ron. 

Teatrul de Magie este prima organizație din România care aduce în atenţia publicului fascinanta artă a magiei, propunându-şi să o promoveze ca artă de spectacol şi să dezvăluie spectatorilor diversitatea stilurilor acesteia.

Pentru informaţii suplimentare:

Teatrul de Magie

Mobil: 0761 334 334

E-mail: teatruldemagie@gmail.com

Alte articole

Formular înscriere