TRIX SHOW 2.04.2019, ora 19.00

Cumpără Bilete

TRIX SHOW

TRIX SHOW – un spectacol recomandat cu aprobarea Casei Regale a Păcălicilor de pretutindeni !

Ce este un Trickster?

Un jongleur, un farseur, un păcălitor, pus pe șotii, nebun, bufon, smecher…etc – un personaj care, cu un nume sau altul nu lipsește din tradiția culturală a niciunui popor. El este cel care, bătându-și joc, luând în derâdere ceea ce pentru alții pare serios și de neatins, inversează valorile și, în consecință, deși nu e niciodată agresiv sau violent, este foarte periculos pentru putere, pentru sistem.

Nonverbal, muzica live, acrobație, dans, joc de măști, lazzi-uri de virtuozitate, marionete, schimbări rapide de personaje, actori fantastici!

Este un spectacol nonverbal care se poate juca în spații neconvenționale. Un gen de teatru dificil, cu rădăcini și mijloace în Commedia dell’Arte și inspirație în fantasticul folclor românesc astfel că aceste corespondențe sunt împinse până la identitate: Arlechino – Păcală, Brighelh – Tândală, Colombina – Păcălița, Dottore – Judele burtos, etc.

Regia: Mihai Gruia SANDU

Scenografia: Eliza LABANCZ

Distribuția: George SFETCU, Valentin ONCU, Călin Mihail ROAJDĂ, Miky PAICU, Ioan Alexandru SAVU, Maria SALCĂ, Alexandra DUȘA, Raluca RADU, Amalia POPA, Ingrid NEACȘU , Alex CONDURAT

Alte articole

Formular înscriere