Bellezza Rivale – premiera

Luni, 01 aprilie 2013, ora 19.00

Universitatea Populară “Ioan I. Dalles” şi BONSI Business Group vă invită la evenimentul

„Bellezza Rivale”, un concept de Claudia Deleanu

„Bellezza Rivale” este un concept in care arta vizuala se impleteste armonios cu muzica si culorile ei timbrale, cu vocea umana. Plecand de la ideea ca fiecare opera de arta are la baza o imagine, un sentiment, o stare, Belezza Rivale propune o serie de povesti care, scoase din contextul operelor, pot deveni oricand imagini ale unor noi tablouri. Culorile florilor, peisajelor, impreuna cu trilurile emise de sufletul vocii umane, trezesc la viata intreaga natura. Splendoarea acordurilor pline de emotie ale pianului, alaturi de timbrul extrem de spatial al marimbaphonului, instrument rar intilnit in concerte solo, ne introduc in misterele portretelor care, pe rand, isi spun povestea.

Prin interpretarea extrem de sincera a tinerilor protagonisti, obiectele de arta prind viata, devenind astfel adevarate personaje, transformandu-se in decor sau recuzita. Oricare din aceste obiecte poate fi achizitionat la finalul evenimentului, pentru a pastra o amintire a acestei metamorfoze.

Royal Art Muzzyk reprezinta spatiul in care talentul si bazele teoretice ale tinerilor artisti sunt transpuse in evenimente unice de teatru si muzica. Sub atenta indrumare a profesoarei Claudia Deleanu, tanara echipa si-a dovedit maiestria si performanta, onorand cu succes fiecare provocare, spre incantarea totala a publicului.

Evenimentul se adreseaza iubitorului de frumos, indiferent din ce gen de arta sau din ce timpuri provine.

Distributie:

Ana-Maria Acunune – soprana, Corina Ignat – soprana, Luiza Albesteanu – soprana, Alina Vladu – pian, Maria Müller – actrita, Vladimir Sima – tenor, Mihai Ionita – marimbaphone, Costin Raia – pian.

Profesori

Prof. univ. Steluta Radu, Asis.univ Sorin Rotaru, Prof.Claudia Deleanu, Prof. Andrei Miricescu, Prof. Andrei Gheorghe.

In program, lucrari din creatia compozitorilor: N.Piccini, A.Vivaldi, G.B.Pergolesi, G.F.Handel, J.S.Bach, W.A.Mozart, Fr.Schubert, V.Bellini, G.Donizetti, G.C.Menotti, F.Chopin, G.Enescu, J.Offenbach, E.Sammut si texte din creatia scriitorilor: Carlo Goldoni si Ion Minulescu.

ORGANIZATORI:

BONSI Business Group si Universitatea Populara Ioan I.Dalles.

INFORMATII si REZERVARI:

Datorita locurilor limitate, confirmarea participarii se face la office@bonsiromania.ro sau la nr. 0732.601.254, precizandu-se numarul de persoane si un numar de telefon de contact. Biletele se achizioneaza in ziua evenimentului, 01 aprilie 2013, de la caseria Universitatii Populare Ioan I.Dalles, din Bdul N. Balcescu, nr. 18, Bucuresti.

„Bellezza Rivale”  – Luni, 01 aprilie 2013, ora 19.00, durata: 1h 15min.

Pretul biletului: 15 lei/pers.

Alte articole

Formular înscriere