Concert Ducu Bertzi & Friends Duminica, 4 martie 2018, ora 19.00

Ducu Bertzi, unul dintre cei mai apreciați folkisti români ai tuturor timpurilor, aduce pe scena legendarei săli Dalles “floarea de colț” în prag de primăvară, într-un concert extraordinar pe care îl va susține duminică, 4 martie, ora 19.00.

Iubitorii genului folk vor putea fredona șlagăre precum „Și de-ar fi”, „M-am îndrăgostit numai de ea”, „Suflet fără chei”, „Omul pădurii”, „Iertările”, „Unde oare”, „Focul vânat e gonit de vânt”, „Când s-o-mpărțit norocu'” sau „Floare de colț”.

Alături de artist vor urca pe scenă în concertul “Ducu Bertzi & Friends” Irina Furdui – vioară, Tavi Iacob – clape și Constantin Neculae – voce și chitară.

În peste 30 de ani de activitate, Ducu Bertzi a sustinut peste 4500 de spectacole și concerte atât în țară cât și în străinătate, 1.400 dintre ele fiind susținute doar în cadrul Cenaclului Flacăra între 1979 și 1985. Ducu Bertzi s-a născut la Sighetu-Marmației, Maramureș, iar în 2007 a primit cea mai înaltă distincție a Mitropoliei Moldovei și Bucovinei – „Crucea Moldava”. Din 1997 până în prezent a realizat îndrăgita emisiune „Omul cu chitara” la Radio Romania Actualități și TVR2.

Biletele pentru concertul “Ducu Bertzi & Friends” se pot procura de la Anticariatul Universității Populare Ioan I. Dalles sau online de pe site-ul www.bilete.ro

Alte articole

Formular înscriere