Concert ȘTEFAN BĂNICĂ JR. – „TE IUBESC, FEMEIE!” în premieră la Sala Dalles Joi, 8 Martie 2018, ora 19.00

Ştefan Bănică Jr. aduce în dar doamnelor și domnișoarelor un buchet cu cele mai frumoase cântece de dragoste în cadrul concertului „Te iubesc, femeie!” care va avea loc joi, 8 martie, de la 19.00, în premieră la Sala Dalles. Din concert nu vor lipsi invitații speciali, dar și momente inedite și pline de emoție.

În ultimii șapte ani, Ștefan Bănică Jr. a sărbătorit femeia prin concerte acustice extraordinare,„Te iubesc, femeie!”, dedicate în special doamnelor şi domnişoarelor, însă nici domnii nu fac excepție pentru a sărbători împreună Ziua Internaţională a Femeii. “Concertele acustice din martie sunt aşteptate de fiecare dată de mine şi trupa mea, pentru noi reprezintă esenţa muzicii pe care o cântăm, întoarcerea la rădăcini, la momentul în care au fost create piesele. Concertele ‘Te iubesc, femeie!’ sunt cadoul meu special pentru doamne şi domnişoare, cu prilejul Zilei Femeii, concerte în care cântăm cele mai frumoase cântece de dragoste din repertoriul meu, mai cunoscute sau mai puţin cunoscute. Este, poate, cea mai bună ocazie de a-mi reorchestra piesele în maniera acustică şi de a obţine un sunet cald, cu un mesaj pe măsură, care să meargă direct la sufletul celor care ascultă. Stăm jos, pe scaune, foarte aproape de public, iar această intimitate, care se creează între noi şi cei din sală, n-o mai întâlnim la celelalte concerte pe care le avem pe parcursul anului” – declară Ștefan Bănică Jr.

Ștefan Bănică Jr. este unul dintre cei mai complecși și apreciați artiști din România, cu o carieră de peste 30 de ani în care susținut mii de spectacole și a stabilit adevărate recorduri în România prin concertele sale.

Preț bilet 70 lei

Biletele pentru concertul „Te iubesc, femeie!” se pot procura de la Anticariatul Universității Populare Ioan I. Dalles sau online de pe site-ul www.bilete.ro

Alte articole

Formular înscriere