Concert Vlad Miriță – „Iubesc Femeia – Povestea Bărbatului Interbelic” Vineri, 9 Martie 2018, ora 19.00

Vlad Miriță aduce pe scena Sălii Dalles , vineri 9 martie 2018, de la ora 19.00, concertul “Iubesc femeia – Povestea bărbatului interbelic”, un concert de excepție și un proiect de suflet al îndrăgitului tenor român.

“Povestea bărbatului interbelic” este un concept la care interpretul a lucrat intens, influențat de romantismul și naturalețea muzicii românești de altădată. Artistul a ales pentru acest proiect, zece piese interpretate de-a lungul timpului de către Zavaidoc, Cristian Vasile, Gica Petrescu și alți artiști de valoare ai muzicii interbelice românești, într-o succesiune regăsită și azi în poveștile de iubire.

“Concertul este o poveste a unui bărbat interbelic, o poveste de viață mereu actuală. Timpul curge,  generațiile de oameni intră și ies din timp, poveștile la fel. Unele se termină prost, altele au un final fericit. Suntem creatorii vieții noastre. De la gând la faptă, clipă de clipă, decizie după decizie, adunăm, risipim și invers și dacă suntem un pic sinceri și atenți, învățăm.” spune tenorul Vlad Miriţă.

Cunoscut pentru timbrul vocal inconfundabil, colaborările cu Angela Gheorghiu sau reprezentarea României la Eurovision alături de Nico, tenorul Vlad Miriţă a revoluţionat stilurile muzicale româneşti, aducându-şi contribuţia la îmbinarea operei cu tendinţe ale muzicii contemporane si devenind astfel primul artist român ce avea să abordeze stilul pop-opera.

Pret bilet: 50 lei categoria I; 40 LEI categoria II

Biletele se pot procura de la Anticariatul instituției Universitatea Populară “Ioan I. Dalles”  sau de pe www.bilete.ro

Alte articole

Formular înscriere