Curs de Croitorie Tehnologie – Modă, Modul Primăvară 2019

Universitatea Populară “Ioan I. Dalles” organizează din anul 1995 cursul practic de croitorie care oferă celor interesaţi un debut de bun augur in meseria de Croitor- Confecționer Imbrăcăminte prin executarea cusăturilor manual si mecanice, asimilarea tehnicilor de realizare a tiparelor, tehnici de asamblare, executarea detaliilor de croitorie, realizarea de obiecte vestimentare, detalii vestimentare, cunoaşterea texturilor, îmbinări coloristice, reguli de compoziţie etc.


Cursul se desfăşoară într-un spaţiu multifuncţional, dotat cu maşini de cusut (fiecare cursant va lucra la masina de cusut proprie), maşini de surfilat, triploc, maşini de călcat, ustensile pentru cusut și alte accesorii.
Începând cu luna iulie 2016 cursul de Croitorie-Tehnologie Modă a fost autorizat de către A.N.C. – Autoritatea Naţională pentru Calificări, Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice şi Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale conform OG nr. 129/2000 republicată – în conformitate cu prevederile Standardului Ocupaţional – CROITOR-CONFECŢIONER ÎMBRĂCĂMINTE DUPĂ COMANDĂ, COD COR 753201.

Mai multe detalii

Alte articole

Formular înscriere