Dincolo de vis – Expoziţie de pictură suprarealistă de Elena Calapereanu

Vineri, 22 februarie 2013, de la ora 19:00, în foaierul Universității Populare “Ioan I. Dalles” va avea loc vernisajul expoziției “Dincolo de vis”, o nouă colecție de pictură suprarealistă realizată de Elena Calapereanu. Evenimentul va cuprinde și un moment artistic susținut de cunoscutul magician Andrei Teașcă.

“Dincolo de vis”, expoziția la al cărei vernisaj sunt așteptați toti pasionații de pictură, vine ca o continuare firească a primei serii de tablouri suprarealiste, “Între vis și realitate”, realizată de Elena Calapereanu în urmă cu doi ani, sub îndrumarea artiștilor Rodica și Constantin Sultana, la Atelierul de Creație Sultana.

Păstrând aceeași notă personală și dezvoltând, deja, un stil propriu, expoziția de anul acesta aduce în lumina reflectoarelor peste 50 de tablouri realizate în tempera și ulei pe pânză, cu diferite dimensiuni și teme.

La vernisaj, cei prezenți vor avea și șansa de a câștiga un tablou realizat special pentru aceasta ocazie de artistă. Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți și va primi tabloul în cadrul unui moment artistic realizat de Andrei Teașcă, unul dintre cei mai apreciați iluzioniști români.

Accesul vizitatorilor la expoziția “Dincolo de vis” se va face începând din 22 februarie până pe 12 martie, în fiecare zi, între orele 09:00-16:00, la sediul Sălii Dalles, din Bd. Nicolae Balcescu, Nr.18.

Alte articole

Formular înscriere