Festivalul LUMINI SONORE by Ozana Barabancea – EDITIA BUNA VESTIRE 23-24-25 Martie 2018

Festivalul national de teatru si muzica „LUMINI SONORE – EDITIA BUNA VESTIRE ” va avea loc la Sala Dalles din Bulevardul Nicolae Bălcescu 18, București, pe 23 – 24 – 25 Martie 2018.
Festivalul prezidat de Ozana Barabancea va aduce in fata publicului talentul teatral și muzical al copiilor și adolescenților din România.

Mai multe detalii > Lumini Sonore by OZANA Barabancea

Festivalul “Lumini sonore by OZANA Barabancea” este organizat de renumita cantareata de jazz si music hall, artist liric al Operei Nationale Romane, om de televiziune si membru al renumitului show TE CUNOSC DE UNDEVA, difuzat de postul de televiziune ANTENA 1, Ozana Barabancea.
Festivalul isi propune să descopere si sa promoveze noi talente, sa incurajeze si sa cultive iubirea pentru muzica in randul copiiilor si adolescentilor, respectul fata de interpreti si de actul artistic, precum si curajul de a-ti urma visele.
“Lumini Sonore by Ozana Barabancea” se adreseaza tuturor iubitorilor de muzica, de toate genurile, avand varste cuprinse intre 4 si 18 + ani si isi propune sa fie un festival transparent, cu un juriu format din personalitati din lumea artistica, jurnalisti , producatori tv si radio.

Alte articole

Formular înscriere