FUEGO – „Testament” 24.05.2017, ora 20:00

Neobosit, Paul Surugiu Fuego propune nenumărate surprize tuturor celor ce-i iubesc și apreciază munca. După ce a finalizat, înainte de sărbători, un adevărat maraton muzical, artistul le propune admiratorilor săi o săptămâna de … teatru. Asta pentru că va putea fi admirat ca actor, la finalul lunii mai, într-un mini-turneu de șapte orașe, cu o piesă spectaculoasă, o lecție de patriotism, în care interpretul joacă teatru, recită poezii, cântă.
Spectacolul „TESTAMENT”, de teatru, muzică și poezie, după opera marelui poet român Grigore Vieru, este un strigăt al artistului care-și pune acolo toate trăirile. La „TESTAMENT” veți regăsi un alt Fuego! Asta e o certitudine! De această dată el e sobru, prezentând adevărate adevăruri despre cum să fim, despre ce e bine și ce nu, despre mamă și sacrificiile acesteia. Spectacolul este structurat pe trei capitole importante și fiecare dintre acestea vine cu sensibilitatea și emoția sa.
Un one-man show veritabil, în care Paul va interpreta, va recita, va trăi cu toată ființa sa fiecare cuvânt și va cânta, totul devenind un altfel de musical, piese cunoscute, care se potrivesc de minune temei și conceptului.

„TESTAMENT” a fost premiat până în prezent cu patru distincții, pentru cel mai bun spectacol al teatrului Alexandru Davila din Pitești în anul 2013, pentru cel mai bun spectacol al anului 2014, din partea publicației LITERATURA ȘI ARTA și a editurii ANAMAROL, precum și premiul pentru concept și interpretare din partea Asociației Culturale REGAL D’ART!

Biletele sunt disponibile la Anticariatul Sălii Dalles, cât și online pe site-ul startickets.ro

Alte articole

Formular înscriere