Hierogamie. Incantații 24.04.2019, ora 19.00

Cumpără Bilete

Hierogamie. Incantații

Se spune că fericirea nu depinde de ceilalți sau de lumea exterioară. Și că adevărata iubire se află în liniștea inimii. Aidoma mantrelor ori meditației sau rugăciunii, incantațiile reușesc să facă mintea să tacă și dau o șansă sufletului să ne spună cine este cu adevarat.

HIEROGAMIE. INCANTATII este un nou proiect semnat Jezebel, o incursiune în spațiul ezoteric, shamanism, un peripluu prin curente religioase și culturi stravechi.

Un spectacol-experiență, despre transcendență, sublimare, transmutare, ce creează conexiuni cu o lume mai înaltă, prin intermediul incantațiilor, mantrelor, dansului ritualic, băii de sunete, art sand-ului, ce aduc, dincolo de actul artistic, vibrații purificatoare vindecătoare.

In spectacol evoluează, alături de Jezebel, alcătuind o tripletă magică , Mihaela Vosganian – compozitor, doctor în muzică, performer, fondatoarea trans-realismului arhetipal în artă, artistă distinsă cu Ordinul Meritul Cultural Cavaler și Mariana Pachis – scenograf, regizor și sand artist, artistă distinsă cu numeroase premii naționale și internationale pentru prodigioasa și prestigioasa sa carieră și activitate artistică.

Ca un alchimist modern, Jezebel și-a ales cu atentie instrumentistii care o vor acompania in aceasta incursiune. Va avea alături muzicieni excepționali, cu un bogat palmares artistic, național și internațional. Cristian Drâmbă– quena sud-american, flaut indian, fluiere romanesti, caval; Cosmo – bendir, Mohamad Zatari – oud, Răzvan Pisău – vioară.

Alte articole

Formular înscriere