Încă nu, dar o să fie… 26.03.2019, ora 19.00

Cumpără Bilete

Încă nu, dar o să fie...

 

Încă nu, dar o să fie...

Producția Teatrului Elisabeta “Încă nu, dar o să fie…” este o adaptare după piesa “Not now darling” a dramaturgilor britanici Ray Cooney și John Chapman. “Încă nu, dar o sa fie…” este o comedie de situație în care intrigile amoroase dau naștere unor situații comice irezistibile.

De la bun început, spectatorii sunt introduși în spațiul exclusivist al unui salon de blanuri de lux din Londra. Aici îl regăsim pe Gilbert, proprietarul salonului și pe partenerul său de afaceri, Arnold.

Pentru a o impresiona pe viitoarea sa amantă, Janie, fără a-i da însă nimic de banuit soțului acesteia, Gillbert pune la cale o tranzacție buclucașă. La ce mijloace apelează amanta pentru a-i manipula pe cei doi barbați? Cum se intensifică acțiunea când soția lui Gilbert își face subit apariția în magazin? Ce se întâmplă când în peisaj apare amanta soțului lui Janie? Ce se întâmplă când Gilbert aruncă totul asupra lui Arnold deși acesta este constant uimit de virajele rapide ale acestui complot?

Hai să afli la fața locului care este soluția ieșirii din această situație imposibilă și a cui va fi, în cele din urmă, blana mult ravnită!

Alte articole

Formular înscriere