INSIDE Business Minds 29.10.2019, ora 19.30

Cumpără Bilete

Inside Business Minds la Sala Dalles

Pe 29 octombrie 2019, de la 19.30, pe scena Salii Dalles, debuteaza INSIDE Business Minds.

Prima editie il aduce pe scena, intr-un interviu live, pe unul dintre cei mai performanti antreprenori si CEO, Daniel Mischie.

De la un prim restaurant, la un brand fenomen in domeniu.

Interviu live, despre ce inseamna antreprenoriatul si business-ul in Romania, despre cariera, educatie si viata.
Despre ce provocari si nevoi ai ca antreprenor, despre ce probleme a intampinat, cum a primit succesul dar si despre momentele grele de pe parcurs.
Cum a trecut de ele, ce l-a motivat sa mearga mai departe. Sa nu renunte si sa aiba succes.

Daniel Mischie este CEO si cofondator al Grupului City Grill. Alaturi de Dragos Petrescu, a pus bazele primului restaurant al grupului City Grill, in 2004.
De formatie economist, a absolvit Facultatea de Relatii Comerciale si Financiar Bancare Interne si Internationale din cadrul ASE, in 2000.
In perioada 2010-2012, a urmat cursurile Institutului de Administrare a Afacerilor din Bucuresti in colaborare cu Kennesaw State University (ASSEBUS), obtinand diploma de Executive Master of Business Administration.
Ca lider al echipei Grupului City Grill, din care fac parte peste 1500 persoane, Daniel este un ambasador al relatiilor bazate pe incredere si respect, precum si al crearii unui mediu propice pentru dezvoltarea personala, pentru invatare si pentru motivatie.

INSIDE Business Minds, acum la Bucuresti, sunt evenimente interviu, pe scena salii Dalles, cu antreprenori de succes cu care vom vorbi live despre afacerea lor, de la inceputuri, cu momente nestiute, cand poate au si pierdut, daca au avut impulsul sa renunte si ce i-a motivat sa continue.
Despre cum le-au venit ideile, ce oportunitati au valorificat, ce i-a inspirat, motivat si incurajat.
Cu recomandari dintr-o experienta deja traita, pentru cei care isi doresc sa faca acest pas catre antreprenoriat si nu numai.

Poate nu ajungi la nivelul lor de afaceri sau de cariera, dar cu siguranta te pot face sa fii mai increzator si mai perseverent in ceea ce faci, in ceea ce te pricepi, iti place si ai talent.

INSIDE Business Minds vine ca sa le afli povestea si sa vezi ce iti poate fi de folos si te poate ajuta, motiva, incuraja si inspira.

Alte articole

Formular înscriere