Ivana Chubbuck 16 - 17.12.2018

Ivana Chubbuck din nou în România cu un masterclass de excepție, la Dalles!

Ivana Chubbuck din nou în România cu un masterclass de excepție, la Dalles!
Maia Morgenstern, Loredana și Doinița Oancea pe lista cursanților.

Ivana Chubbuk, fondatoare a uneia dintre cele mai apreciate şcoli de actorie de la Hollywood și autoare a cărții și manualului „The power of the actor”, revine în România pentru a susține un masterclass de actorie la Sala Dalles pe 16 și 17 decembrie 2018, împreună cu câteva nume sonore din teatrul și filmul românesc. Pe lista ”cursanților” se vor afla și Maia Morgenstern, Loredana și Doinița Oancea.
Creatoare a şcolii de actorie de la Hollywood care-i poartă numele şi trainer al unora dintre cei mai cunoscuţi și premiați actori de talie internațională, Ivana Chubbuck a predat actorie la The Juilliard School of Drama din New York și a susținut seminarii și workshop-uri în Australia, Canada, Denemarca, Italia, Israel, Russia, Anglia, Olanda, România și Filipine. Cartea sa, „The power of the actor”, a devenit manual în multe colegii și universități din întreaga lume, iar printre elevii săi se numără unele din cele mai renumite nume din industrie – Charlize Theron, Halle Berry, Brad Pitt, Eva Mendez, James Franco, Jessica Biel, Jake Gyllenhaal, Sylvester Stallone, Beyonce, Jim Carrey şi John Voight, dar și mulți alții.
Metoda Ivanei Chubbuck se adresează atât actorilor, cât şi celor care vor să-şi dezvolte capacităţile de prezentare şi interacţiune cu un auditoriu, indiferent de industria din care provin aceștia. Ivana Chubbuck revine la Bucureşti la cinci ani după ce a susţinut prima oară cursurile de actorie „The power of the actor” – tehnica de lucru cu actorii care a făcut-o celebră la Hollywood şi în lumea întreagă.
Masterclass-ul de actorie marca Ivana Chubbuk va avea loc la Sala Dalles din Capitală, pe 16 și 17 decembrie 2018, și este organizat de Magnolia Acting Studio.
Mai multe detalii pot fi găsite pe site-urile magnoliastudio.ro şi ivanachubbuck.com.

Alte articole

Formular înscriere