Ștefan Bănică – „Acustic … de Craciun” 21.12.2018, ora 19.00

Cumpără Bilete

Ștefan Bănică - "Acustic ... de Craciun"

Concert Extraordinar de Crăciun – Ștefan Bănică

Vineri, 21 Decembrie 2018, ora 19.00

Ștefan Bănică în concert special „Acustic … de Crăciun”, pentru al doilea an la Dalles

În prag de sărbători, Ștefan Bănică va aduce pe 21 decembrie 2018, ora 19.00, pentru al doilea an consecutiv la Sala Dalles, atmosfera magică a Crăciunului într-un concert special, plin de emoție și bucurie: „Acustic … de Crăciun”.

Concertul special de Crăciun din acest an, de la Dalles, cuprinde hituri lansate de-a lungul anilor de Ștefan Bănică, pe care publicul vrea să le asculte de fiecare dată, dar și piese mai noi și, bineînțeles, cântecele de Crăciun ce poartă semnătura inconfundabilă a artistului.
Ștefan Bănică este deținătorul unor adevărate recorduri în România, ca număr de spectacole susținute consecutiv la Sala Palatului, iar concertele sale extraordinare de Crăciun, care anul acesta împlinesc 17 ani de existență neintreruptă, reprezintă cea mai longevivă producție muzicală românească, devenită o adevărată tradiție, unică în peisajul muzical din țara noastră.
Concertul de Crăciun are în spate o echipă numeroasă și o muncă sustinută ce începe cu cel puțin șase luni înaintea evenimentelor pe care artistul le susține în decembrie. Ștefan Bănică este singurul artist român care se impune de 17 ani încoace cu cea mai grandioasă producție muzicală din România în pragul sărbătorilor de iarnă, spectacol la care biletele se epuizează rapid, desfășurându-se cu casa închisă.

Ștefan Bănică este un artist complet, cu o carieră de excepție de peste 30 de ani în muzică, teatru, film și televiziune. Show-urile sale sunt unice în showbiz-ul românesc, iar Concertul extraordinar de Crăciun a devenit un adevarat reper în industria muzicală din România.

Biletele pentru concertul special „Acustic … de Craciun”, sustinut de Stefan Banica la Sala Dalles pe 21 decembrie, ora 19:00, pot fi procurate de la Anticariatul Universității Populare „Ioan I. Dalles” sau online de pe bilete.ro.

Alte articole

Formular înscriere