TEDxYouth @ CaleaVictoriei – UNSUNG HEROES 19.10.2019, ora 10.00

TEDxYouth @ CaleaVictoriei - UNSUNG HEROES

Sâmbătă, 19 octombrie 2019, de la ora 10.00, TEDx ajunge pe scena Sălii Dalles cu TEDxYouth @ CaleaVictoriei – UNSUNG HEROES.

În spiritul ideilor demne de răspândit, TEDx este un program de evenimente organizate local care adună oamenii pentru a împărtăși o experiență TED. La un eveniment TEDx, TED Talks video și speakerii live se îmbină pentru a crea teme discuție și conexiuni profunde. Aceste evenimente locale sunt marca TEDx, unde x = eveniment TED organizat independent.
TEDxTouth CaleaVictoriei se naște din dorința de educație de calitate și cu sens, cu intenția de a aduce valorile de bază ale TED mai aproape de tineret. Un TEDx al tinereții, pentru tinerii cu conținut și idei care vizează nevoile semenilor noștri. Pentru că acum trăim într-o lume în care educația nu oferă ceea ce este necesar pentru succes și nu realizeaza o pregătire pentru provocări reale, am făcut misiunea noastră aceea de a crea un context și o oportunitate de a încuraja tinerii să iasă din zona lor de confort și de a le oferi exemple reale pentru a îmbrățișa schimbarea dorită.
Tema – UNSUNG HEROES
Scopul evenimentului nostru este de a-i aduce pe eroii necunoscuți care se luptă pentru idealurilor lor și care își iau în propriile mâini misiunea de a fi schimbarea pe care o doresc ei și toți cei din jurul lor.
De ce? Pentru a inspira pe toți cei care aspiră să devină scânteia în comunitatea lor prin puterea exemplului.
TEDxYouth @ CaleaVictoriei este un omagiu adus tuturor celor care au avut curajul să-și depășească limitele prin efort și forța pură a voinței. Mai mult decât atât, este un impuls pentru toți cei care o vor face. Și cel mai important, această inițiativă îi pune în lumină pe cei care au reușit pentru ca noua generație să lupte pentru ceea ce crede și să calce pe urmele lor. În spiritul TED, ne propunem să oferim scena marilor idei care ne conturează mediul și intrigă inimile și mințile publicului nostru.

Speakeri
Oana Bîzgan – deputat independent, feministă și tânără lider global
Cristi Dascălu – inginer software, vlogger și muzician aspirant
Adrian Stratulat – filozof prin vocație și diplomat prin formare, Adrian este antreprenor social specializat în tehnologii emergente și aplicații blockchain
Raluca Bacinschi – Stratulat – profesia mea este cea de arhitect, vocația mea este de profesor și misiunea mea este să fiu antreprenor
Iulian Tănase – scriitor, jurnalist și realizator de programe radio
Robert OBERT – artist urban cu background academic în grafică și palmares internațional

Performers
ALEX STEFANESCU
RAMPA este un grup artistic compus din 3 membri cu personalități vizuale diferite, care își doresc să lărgească perspectiva artei urbane / stradale în relație cu publicul, să recontextualizeze intervențiile urbane și să le transporte în spații alternative, creând oportunitatea de a aduce în atenția publicului larg lucrări și alte tipuri de manifestări ale artiștilor.

TED este o comunitate globală care adună oameni din toate domeniile și culturile care caută o înțelegere mai profundă a lumii. Credem cu pasiune în puterea ideilor de a schimba atitudini, vieți și, în cele din urmă, lumea.

 

Alte articole

Formular înscriere